Σύμφωνα με πηγές του Reuters η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία πιο οικονομική έκδοση του iPhone 4 με χωρητικότητα 8GB. Όπως αναφέρουν οι δύο πηγές της ιστοσελίδας που όπως τονίζεται “έχουν αρκετή γνώση” επί του θέματος, έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή της έκδοσης 8GB του iPhone 4 και προβλέπεται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το επόμενο iPhone.

 

Η κίνηση αυτή δικαιολογείται από τους αναλυτές ως προσπάθεια της εταιρείας να ενισχύσει τις πωλήσεις της σε αναπτυσσόμενες αγορές.

 

iphone-4.jpg

 

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για την κυκλοφορία ενός νέου iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, με καλύτερη κεραία και 8MP φωτογραφική μηχανή. Αναφέρεται επίσης ότι πραγματοποιούνται ετοιμασίες για 45 εκατομμύρια κομμάτια iPhone 4S/5 ως πρώτη μαζική παραγωγή. Η Apple πούλησε 20.31 εκατομμύρια iPhone κατά τη διάρκεια του δευτέρου τετραμήνου του 2011 σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για 17-18 εκατομμύρια κομμάτια. Αυτή τη φορά πάντως η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και στις αγορές της Ασίας καθώς χαρακτηρίζονται ως πολύ καλές ευκαιρίες.

 

Link.png Site: engadget.com

Link.png Site: reuters.com