Η κατασκευάστρια θηκών για smartphones, Olixar, είχε μερικά απογοητευτικά νέα σχετικά με την μικρότερη σε μέγεθος επερχόμενη συσκευή iPhone, γνωστή και ως iPhone SE2.

Αν και κυκλοφόρησαν πολλές φήμες και είδαμε μέχρι και σχεδιαγράμματα και εικόνες (renders) του επερχόμενου iPhone SE2, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακύρωση του πρότζεκτ από την Αμερικάνικη εταιρεία.

Η Olixar, σταμάτησε τα σχέδια που είχε για την κατασκευή θηκών για τη 2η έκδοση του iPhone SE, επειδή όπως υποστηρίζει, η Apple, παρόλο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προτιμούν το μικρότερο φυσικό αποτύπωμα ή επιθυμούν να χειρίζονται το smartphone τους με το ένα χέρι, αποφάσισε να ακυρώσει την κυκλοφορία του iPhone SE2.

Η Apple θα εστιάσει κυρίως στα δύο μοντέλα iPhone με την μεγαλύτερη οθόνη, στις 6,1 ίντσες και 6,5 ίντσες, με το πρώτο να αποτελεί την οικονομικότερη έκδοση από τις δύο, και το τελευταίο να διαθέτει κορυφαίας τεχνολογίας hardware και Face ID 2.0. Άραγε θα κάνει το iPhone SE 2 ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο μισό του 2019 ή τελικά η Apple αποφάσισε να εγκαταλείψει τις 5,0 ίντσες για πάντα;

iphone-se2.jpg.a3ef8fc8ac16845e6f2de221eafd6e2f.jpg

GSMArena