Η γνωστή κατασκευάστρια αποθηκευτικών μέσων SanDisk, θυγατρική της Western Digital, επιθυμεί να επεκτείνει τη μνήμη των iPhone συσκευών και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη της περιορισμένης χωρητικότητας με τη νέα SanDisk iXpand Memory Case.

Η SanDisk iXpand Memory Case είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες 32GB, 64GB και 128GB και εμφανισιακά δεν διαφέρει από μία μοντέρνα και στιβαρή θήκη, συνδέεται με την συσκευή σας μέσω της θύρας Lightning και δύναται να λειτουργήσει ακόμα και ως add-on Power Bank (πωλείται ξεχωριστά στα 40 δολάρια), ενισχύοντας την μπαταρία σας με 1900 mAh επιπλέον.

 

Είναι συμβατή με iPhone 6/6s συσκευές και με τη βοήθεια μίας ειδικής εφαρμογής, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αυτόματο backup των φωτογραφιών σας (Camera Roll) απευθείας σε αυτόν.

 

Η SanDisk iXpand Memory Case, η οποία θυμίζει αρκετά την Space Pack της Mophie, παρέχει και δυνατότητα κρυπτογράφησης των αρχείων σας, με τιμή λιανικής πώλησης από 60 δολάρια - σε μπλε, κόκκινο, πράσινο και γκρι χρώμα.

 


 


Link.png Site: Gizmodo