Όπως ανέφερε ο Ming-Chi Kuo, αυτό θα αφορά συγκεκριμένα μοντέλα και όχι όλη τη σειρά

Σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει αισθητήρα Touch ID κάτω από την οθόνη για κάποια από τα μοντέλα της που θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Όπως μάθαμε από ένα ενημερωτικό σημείωμα επενδυτών μέσω του MacRumors, ο Kuo υποστηρίζει πως η Apple σχεδιάζει να προσφέρει 4 μοντέλα στη σειρά του 2022. Στο παρελθόν ο ίδιος είπε πως η σειρά iPhone 13 που προορίζεται να διατεθεί φέτος, θα είναι η τελευταία σειρά με ένα Mini μοντέλο στις 5,4 ίντσες. Προχώρησε και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, λέγοντας πως τα iPhone του 2022 θα περιέχουν μόνο μοντέλα με οθόνη 6,1 και 6,7 ιντσών, με δύο διαφορετικές εκδοχές διαθέσιμες σε κάθε μέγεθος οθόνης.

Το κατώτερο μοντέλο 6,7 ιντσών υπολογίζεται να κοστίζει λιγότερο από $900, με τον αισθητήρα Touch ID να απουσιάζει για να μειωθεί το κόστος. Το τρέχουν μεγαλύτερο iPhone 6,7 ιντσών, το 12 Pro Max, ξεκινάει από τα $1,099.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις αναβαθμίσεις που θα γίνουν στην κάμερα, οι οποίες φαίνεται να αφορούν μόνο τα high-end μοντέλα, τα οποία θα έχουν μια βελτιωμένη wide-angle κάμερα στα 48 MPixels.

Τέλος, επανέλαβε πως στο πρώτο μισό του επόμενου έτους, η Apple ετοιμάζεται να διαθέσει το ανανεωμένο iPhone SE που θα προωθηθεί ως το φθηνότερο 5G iPhone. Το ανανεωμένο iPhone SE θα έχει παρόμοιο design με το τρέχον μοντέλο και θα φέρει βελτίωση στην απόδοση.

  • Thanks 1
  • Confused 1