Η Apple σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg πρόκειται τον Οκτώβριο να παρουσιάσει νέους υπολογιστές, και ανάμεσα τους θα βρίσκονται νέα μοντέλα MacBook Air και iMac. Η εταιρεία επίσης σε συνεργασία με την LG ανέπτυξε μία νέα οθόνη ανάλυσης 5K, η οποία θα παρουσιαστεί την ίδια περίοδο.

Οι νέοι αυτοί υπολογιστές θα προστεθούν στην ανανεωμένη σειρά των MacBook Pro που θα διαθέτει την φημολογούμενη “μπάρα αφής” (touch bar που το Bloomberg ονομάζει Dynamic Function Row και θα βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο) και αναμένεται να διαθέτουν τέσσερις υποδοχές USB Type-C (υποδοχές USB Type-C θα διαθέτει και το νέο MacBook Air). Οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να αγοράσουν ένα νέο iMac με διακριτή κάρτα γραφικών της AMD (Radeon).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bloomberg στο άρθρο του δεν αναφέρεται σε νέες εκδόσεις Mac Pro και Mac Mini, οπότε ενδέχεται να μην υπάρξουν στο επόμενο διάστημα αναβαθμίσεις τους.

 

Παρόλα αυτά, το Bloomberg αναφέρει ότι μέσα στο πρώτο μισό του 2017, το λογισμικό στο iPad θα αναβαθμιστεί για να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα με την συσκευή τους, χρησιμοποιώντας το Apple Pencil.

 

Link.png Site: VentureBeat