Η Apple δέχτηκε κριτική από πολλούς επειδή εγκατέλειψε τις παραδοσιακές θύρες και connectors στα νέα μοντέλα MacBook Pro για χάρη των νέων USB Type-C/ Thunderbolt 3.

Η εταιρεία OWC, που είναι γνωστή για τα αξεσουάρ για υπολογιστές της Apple φαίνεται πως δημιούργησε μία ενδιαφέρουσα λύση, ένα storage/ port expansion dock, που όχι μόνο προσαρμόζεται κάτω από το MacBook Pro επεκτείνοντας τις δυνατότητες του, αλλά σχεδόν περνάει και… απαρατήρητο, με την έννοια ότι κάνει το MacBook Pro του 2016 να μοιάζει κατά κάποιο τρόπο με το πρώτο “unibody aluminum”, τουλάχιστον από άποψη πάχους και προφίλ.

 

Μικρό το… κακό δηλαδή σύμφωνα με την εταιρεία, και αν ληφθεί υπόψη ότι το OWC DEC, που έχει παρόμοια εμφάνιση και αισθητική με το MacBook Pro και μοιάζει να αποτελεί τμήμα του, προσφέρει ένα Flash/ SSD bay ικανό να συγκρατήσει έως και 4TB ή 6ΤΒ αποθηκευτικού χώρου και αρκετές θύρες.

 

Για παράδειγμα προσφέρει πλήρους μεγέθους USB 3.0 υποδοχές (Type-A) και Gigabit Ethernet. Για την ώρα, το expansion dock που είχε η εταιρεία στην έκθεση CES 2017 είναι ένα πρωτότυπο, ωστόσο έχει μεγάλα σχέδια για αυτό, και αναμένεται να το κυκλοφορήσει στα τέλη της Άνοιξης.

 

gallery_286955_3614_41498.jpg

 

Link.png Site: SlashGear