Μπορεί η Apple να ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο βελτιωμένο MacBook Pro 16 ιντσών, ωστόσο η εταιρεία δεν θα αργήσει να ανακοινώσει και τη νέα έκδοση του μοντέλου των 13 ιντσών.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, που συνήθως «πέφτει μέσα» στις εκτιμήσεις του για τα μελλοντικά προϊόντα της Apple. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, η Apple θα αντικαταστήσει το τωρινό MacBook Pro των 13 ιντσών μέσα στο 2020 με ένα νέο μοντέλο που θα διαθέτει οθόνη 14,1 ιντσών και θα χρησιμοποιεί τεχνολογία οθόνης mini-LED που υπόσχεται υψηλότερο λόγο αντίθεσης, μεγαλύτερο εύρος χρώματος αλλά και άλλες βελτιώσεις απεικόνισης.

Ο Ming-Chi Kuo περιορίστηκε να αναφερθεί μόνο στα παραπάνω σε μία πρόσφατη έκθεση του, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι το νέο MacBook Pro θα δανείζεται και άλλα στοιχεία από το μεγαλύτερο αδερφάκι του όπως για παράδειγμα το «αναβαθμισμένο» πληκτρολόγιο. Ο αναλυτής επίσης εκτιμά, ότι η τεχνολογία mini-LED θα χρησιμοποιηθεί και αλλού στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Αμερικάνικης εταιρείας, και πιο συγκεκριμένα σε μία ανανεωμένη έκδοση του MacBook Pro 16 ιντσών και σε αναβαθμισμένες εκδόσεις του iPad, του iPad mini και του iPad Pro 12,9 ιντσών.

Η τεχνολογία οθόνης μάλιστα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και στις νέες εκδόσεις του iMac Pro. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε η Apple θα ανακοινώσει τις νέες συσκευές.

Engadget

  • Like 2
  • Thanks 1