Η Lucasfilm ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα προχωρήσει με τα σχέδια της για τη δημιουργία μίας νέας τριλογίας Star Wars, και ο Rian Johnson, ο σκηνοθέτης/ σεναριογράφος του όγδοου επεισοδίου The Last Jedi θα είναι ο επικεφαλής του εγχειρήματος.

Μαζί με τον Ram Bergman, που αναλαμβάνει τη παραγωγή, ο Rian Johnson πρόκειται να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το πρώτο από τα τρία ολοκαίνουρια επεισόδια.

 

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη νέα τριλογία, το StarWars.com αναφέρει πως η νέα τριλογία θα διαχωρίζεται από το έπος του Skywalker και πως ο Rian Johnson πρόκειται να εισαγάγει νέους χαρακτήρες στο σύμπαν του Star Wars και μάλιστα από μία γωνιά του γαλαξία που δεν είναι γνωστή”.

 

Το Episode VIII: The Last Jedi θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ το επόμενο επεισόδιο που όπως είπαμε θα σκηνοθετήσει και θα γράψει ο Rian Johnson έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2019.

 

Ενδεχομένως, η συγκεκριμένη εξέλιξη να αποτελεί την εξήγηση για την μη ανάμιξη του Rian Johnson στο Episode IX, το οποίο τελικά ανέλαβε ο J.J Abrams. Το κινηματογραφικό franchise εκτός από την τριλογία με τους νέους ήρωες πρόκειται να εμπλουτιστεί με ένα “stand-alone” κινηματογραφικό εγχείρημα με τον Han Solo καθώς και με μία ακόμη ταινία με άγνωστη για την ώρα ονομασία.

 

 

Link.png Site: The Next Web