Το Rogue One: A Star Wars Story θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε περίπου δύο μήνες και για αυτό τον λόγο η Disney θέλοντας να κρατήσει τους φίλους του ιδιαίτερα δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise σε εγρήγορση έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ.

Το συγκεκριμένο τρέιλερ περιέχει τα περισσότερα στοιχεία για την πλοκή από οποιοδήποτε άλλο μέχρι στιγμής, και αν και δεν αποκαλύπτει τόσα πολλά στοιχεία όσο το μέσο κινηματογραφικό τρέιλερ στις μέρες μας, καλύτερα να μην το δείτε αν θέλετε την καλύτερη δυνατή κινηματογραφική εμπειρία με το Rogue One. Tο βασικό στοιχείο για την πλοκή που μαθαίνουμε με το νέο τρέιλερ είναι ότι η Jyn Erso –η κεντρική ηρωίδα- έχει κάποια “θέματα” με τον πατέρα της (όπως σχεδόν όλοι στο σύμπαν του Star Wars). Από ότι φαίνεται ο πατέρας της είχε σχέση με την δημιουργία του Death Star ωστόσο δεν αποκαλύπτονται περισσότερα για την ανάμιξη του. Επίσης στο τρέιλερ βλέπουμε περισσότερο τον Darth Vader.

Το τρέιλερ φαίνεται να διαθέτει περισσότερα old-school-action-movie στοιχεία από ότι το The Force Awakens και η Industrial Light and Magic φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδα στα ειδικά εφέ σε σχέση με την πιο πρόσφατη ταινία από το σύμπαν του Star Wars.

 

 

Link.png Site: TheNextWeb