Θυμάστε τον χαμό που προκλήθηκε με την κλοπή και την διαρροή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της co-Chairman της Sony Pictures Entertainment, Amy Pascal, εξαιτίας της γνωστής κυβερνοεπίθεσης;

Τότε είχαμε μάθει ότι η Amy Pascal και o Doug Belgrad, Πρόεδρος της Sony Pictures εξέταζαν το ενδεχόμενο να κάνει η Marvel την παραγωγή της νέας τριλογίας Spider-Man, με τον δημιουργικό έλεγχο, την διανομή και το marketing να παραμένει στην δικαιοδοσία της Sony, που έχει άλλωστε και τα αποκλειστικά δικαιώματα του υπερήρωα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Τότε έγινε γνωστό επίσης, ότι οι συζητήσεις της Sony με την Marvel δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, αλλά πρόσφατα -σύμπτωση ότι η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία μετά την παραίτηση της Amy Pascal μετά από πολλά χρόνια- έγινε γνωστό ότι η Sony κατέληξε σε συμφωνία με την Marvel, ώστε η τελευταία να έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον Spider-Man στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel.

 

Η Sony συνεχίζει να κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρηματοδότησης, διακίνησης και δημιουργικού ελέγχου των μεμονωμένων ταινιών του Spider-Man πάντως.

 

Η επόμενη εμφάνιση του Spider-Man θα γίνει σε μία επερχόμενη ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel και μετά στις 28 Ιουνίου του 2017 σε μία stand-alone ταινία της Sony Pictures. Υπάρχει περίπτωση, η επόμενη ταινία της Marvel που θα δούμε την "αράχνη" να είναι το Captain America" Civil War.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον δημοφιλή υπερήρωα δεν θα είναι ο Andrew Garfield.

 

Link.png Site: Engadget