Η Paramount Pictures διέθεσε το νέο trailer της νέας ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Alex Garland (ο οποίος έγινε γνωστός με το Ex_Machina), Annihilation.

Από το νέο τρέϊλερ παίρνουμε μία γεύση για τον παράξενο κόσμο που βρίσκει η αποστολή όταν εισέρχονται στη ζώνη με την ονομασία Area X. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, μία ομάδα από στρατιώτες εισέρχεται σε μία περιβαλλοντικά κατεστραμμένη ζώνη, και μόνο ένας καταφέρνει να επιστρέψει ζωντανός αν και σοβαρά τραυματισμένος.

Το φιλόδοξο φιλμ του Alex Garland βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Jeff VanderMeer (το πρώτο της τριλογίας Annihilation, Authority και Acceptance) και ακολουθεί μία ομάδα γυναικών (μία ανθρωπολόγο, μία ψυχολόγο, μία βιολόγο και μία τοπογράφο) που ξεκινούν για μία επικίνδυνη αποστολή (με αρχηγό τη γυναίκα του επιζήσαντα που παίζει η Natalie Portman) προς την επικίνδυνη περιοχή όπου η φύση έχει εξελιχθεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που γνωρίζουμε με σκοπό να ανακαλύψουν τι συνέβη στους στρατιώτες. 

Στο συγκεκριμένο τρέιλερ, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με κάποια παράξενα όσο και τρομακτικά πλάσματα στη ζώνη, ωστόσο η μεγαλύτερη πρόκληση είναι μία μόλυνση, που έχει αρχίσει να αλλάζει τα μέλη της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Natalie Portman, η Gina Rodriguez, η Jennifer Jason Leigh, η Tessa Thompson, η Tuva Novotny, αλλά και ο Oscar Isaac. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου (ωστόσο θα την δούμε και στο Netflix δεκαεπτά μέρες αργότερα).

The Verge

  • Like 2