Ετοιμάζεται κινηματογραφική ταινία Gears of War, και μόλις πρόσφατα η Universal Pictures βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα αναλάβει το σενάριο.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Shane Salerno, που υπογράφει το σενάριο για τις επερχόμενες συνέχειες του Avatar, έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην μεταφορά του Gears of War στην μεγάλη οθόνη.

 

Οι εταιρείες Universal Studios και Microsoft ανακοίνωσαν ότι η κινηματογραφική μεταφορά του Gears of War βρίσκεται στα σκαριά το Φθινόπωρο που μας πέρασε. Ο Rod Fergusson, επικεφαλής του στούντιο The Coalition που αποτελεί θυγατρική της Microsoft δήλωσε ότι η κινηματογραφική μεταφορά του Gears of War ήταν το επόμενο λογικό βήμα για το billion-dollar franchise.

 

Το φιλμ δεν πρόκειται πάντως να βασίζεται σε κανένα από τα παιχνίδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά θα βασίζεται σε μία νέα ιστορία που θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι νέο πρόκειται να βάλει στο τραπέζι ο Shane Salerno. Ο τελευταίος, πριν ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στα σενάρια των sequels του Avatar εργάστηκε πάνω στo σενάριο των ταινιών Armageddon καθώς και στο Savages του Oliver Stone ενώ συνυπέγραψε την ιστορία για το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

 

Link.png Site: The Verge