Το τελευταίο trailer της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας Star Wars: The Force Awakens, «ανέβηκε» πριν λίγα λεπτά στο Internet και είναι τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε.

Είχε προηγηθεί πριν 2 ημέρες η δημοσιοποίηση της αφίσας που θα συνοδεύει την ταινία, η οποία είναι και αυτή με τη σειρά της εντυπωσιακή αφού μεταξύ άλλων εμφανίζονται παλιοί ήρωες της ιστορίας αλλά και ένα νέο Death Star...

 

Φυσικά το νέο trailer είναι πιο εντυπωσιακό από τα προηγούμενα δύο teasers που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η Disney, με μπόλικες σκηνές δράσης στις οποίες συμμετέχουν οι νέοι ήρωες της ταινίας Daisy και Finn, αλλά και ο Kylo Ren o οποίος «επιθυμεί να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε ο Darth Vader». Απών και από αυτό το trailer είναι ο Luke Skywalker ενώ στιγμιαία βλέπουμε για πρώτη φορά, έναν ακόμη κεντρικό χαρακτήρα των τριών πρώτων ταινιών, αυτόν της Πριγκίπισσας Λεία.

 


 

Το έβδομο επεισόδιο της σειράς ταινιών Star Wars, θα προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Δεκεμβρίου και στη χώρα μας στις 24 Δεκεμβρίου. Θυμηθείτε τα προηγούμενα δύο teasers της ταινίας.

 


 


Link.png Site: http://www.starwars.com[/url]/']Star Wars