Η Warner Bros. στα πλαίσια της έκθεσης Comic-Con έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Justice League αποκαλύπτοντας επιπλέον τη μεγάλη απειλή που θα αντιμετωπίσουν στο πρόσωπο του Steppenwolf και ενός στρατού από Parademons.

Αφότου ο Superman θυσιάστηκε στη μάχη με τον Doomsday στην περσινή ταινία Batman v. Superman: Dawn of Justice, ο Batman (Ben Affleck) αναλαμβάνει να εντοπίσει και άλλους σούπερ ήρωες με σκοπό να υπερασπιστούν την ανθρωπότητα από εξωγήινες απειλές. Έτσι, δημιούργησε μία ομάδα με τη Wonder Woman (Gal Gadot), τον Aquaman (Jason Momoa), τον Flash (Ezra Miller) και τον Cyborg (Ray Fisher). Αναφορές γίνονται επίσης σε Kryptonians και στους Green Lanterns αν και δεν τους βλέπουμε στο τρέιλερ.

 

Η ταινία Justice League έρχεται μετά την αναπάντεχη εμπορική επιτυχία της κινηματογραφική ταινίας Wonder Woman για τη Warner Bros. και από όσο δείχνει το τρέιλερ θα είναι διασκεδαστική, με αρκετή δράση και χιούμορ, ειδικά από τον Άλφρεντ (Jeremy Irons) και τον Flash. Στο τέλος επίσης, υπάρχει και μία έκπληξη για τους fans των σούπερ ηρώων από το σύμπαν της DC (DC Extended Universe).

 

 

Link.png Site: The Verge