Τριάντα τρία χρόνια μετά τον πρώτο “εξολοθρευτή” (The Terminator, 1984), οι James Cameron, Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger θα ξανασυναντηθούν.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός δήλωσε ότι η ταινία θα τοποθετηθεί χρονικά μετά τα γεγονότα στο Terminator 2: Judgement Day. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σχέδια της παραγωγής αφορούν σε μία τριλογία, το πρώτο φιλμ της οποίας θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου του 2019 υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη του Deadpool, Tim Miller, είναι πολύ πιθανό να παρακαμφθούν όλες οι κινηματογραφικές ταινίες που ακολούθησαν μετά το Terminator 2: Judgement Day.

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο The Hollywood Reporter, οι James Cameron και Tim Miller επιθυμούν την επιστροφή της κινηματογραφικής σειράς “Terminator” στις ρίζες της, αλλά με μία περισσότερο μοντέρνα οπτική και ευαισθησία πάνω στο συλλογικό άγχος ή τις αγωνίες μας γύρω από ζητήματα που αφορούν στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

 

“Αυτό που ήταν επιστημονική φαντασία στη δεκαετία του ’80 το ζούμε πλέον” δήλωσε ο James Cameron στο The Hollywood Reporter με τον Tim Miller να δηλώνει πως οι πρώτες ταινίες έχουν περισσότερη σχέση με το σήμερα από ότι όταν δημιουργήθηκαν.

 

 

Link.png Site: Engadget