Οι Disney και Lucasfilm έδωσαν στη δημοσιότητα ένα teaser trailer για το επερχόμενο spin-off του Star Wars, με την ονομασία Solo: A Star Wars Story.

Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από τις πρώτες περιπέτειες του Han Solo, τον οποίο ενσαρκώνει ο Alden Ehrenreich, στον εμβληματικό ρόλο που έπαιξε ο Harrison Ford στις παλαιότερες ταινίες αλλά και του πιστού φίλου του Wookie, του Chewbacca (Joonas Suotamo).

Μαζί τους είναι ο Beckett (Woody Harrelson) και ο Lando Calrissian (Donald Glover), ένα ρόλο που έπαιξε παλαιότερα στις ταινίες The Empire Strikes Back και Return of the Jedi o Billy Dee Williams. Ο κατά κάποιο τρόπο μέντορας του Han Solo, Beckett ακούγεται να λέει στο τρέϊλερ ότι ετοιμάζει ένα πλήρωμα και ρωτάει τον Han Solo αν θέλει να συμμετάσχει με τον τελευταίο να απαντάει καταφατικά.

Σε άλλους ρόλους στη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου θα δούμε και τους Emilia Clarke, Thandie Newton και Paul Bettany. To σενάριο της ταινίας ανέλαβαν οι Lawrence Kasdan και Jon Kasdan ενώ τη σκηνοθεσία ο γνωστός Ron Howard, που ανέλαβε τη ταινία αφότου οι προηγούμενοι σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller ήρθαν σε ρήξη με την Kathleen Kennedy της Lucas Film και τον Lawrence Kasdan.

 

  • Like 1