Οι Εκδικητές επιστρέφουν, και το δεύτερο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ανέβηκε ήδη στο YouTube.

Με τίτλο Avengers: Infinity War (Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας), το πρώτο μέρος της ταινίας φτάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 26 Απριλίου ενώ η συνέχεια αναμένεται ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2019. Το τεράστιο ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ήδη η ταινία, φαίνεται και από το γεγονός ότι το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 150 εκατομμύρια εμφανίσεις. 

Με τη νέα ταινία των Avengers, φτάνουμε στο τέλος ενός 10ετούς κινηματογραφικού ταξιδιού που ξεκίνησε από την ταινία Iron Man, και το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 18 ταινίες, με τελευταία το Black Panther που αποτελεί και μία από τις πιο επιτυχημένες -εισπρακτικά- ταινίες όλων των εποχών ξεπερνώντας το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου σε χρόνο ρεκόρ. Στο Infinity War αναμένεται να δούμε εκτός από τους Εκδικητές, και τους υπερήρωες συμμάχους τους, να είναι «έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν».

 

  • Like 4