Το νέο trailer της ταινίας Rogue One: A Star Wars Story είναι ήδη διαθέσιμο από σήμερα όπως είχε ανακοινωθεί, και σ' αυτό επιβεβαιώνεται η μεγάλη επιστροφή ενός από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς ταινιών του Πολέμου των Άστρων.

Στην κεντρική ιστορία της ταινίας, μία ομάδα από απρόσμενους ήρωες υπό την καθοδήγηση της Jyn Erso, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια τολμηρή και φαινομενικά αδύνατη αποστολή που δεν είναι άλλη από το να κλέψουν τα σχέδια του Death Star. Το δεύτερο trailer περιέχει αρκετές νέες σκηνές με εντυπωσιακά εφέ αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την ταινία, της οποίας τα γεγονότα διαδραματίζονται χρονικά μεταξύ των ταινιών Revenge of the Sith και A New Hope.

 

Παράλληλα στο trailer επιβεβαιώνεται αν και για εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, η παρουσία του Darth Vader στην ταινία, κάτι που γνωρίζαμε από τον περασμένο Ιούνιο. Η εμφάνιση του άρχοντα των Σιθ γίνεται στο τέλος του trailer, θυμίζοντας αρκετά τον τρόπο με τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά την επιστροφή του Han Solo, στο δεύτερο trailer της ταινίας Star Wars: The Force Awakens.

 

 

Τη σκηνοθεσία του Rogue One: A Star Wars Story υπογράφει ο Gareth Edward ενώ η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 15 Δεκεμβρίου.