Επιβεβαιώθηκε ότι ο Robert Pattinson πήρε τον ρόλο για την ταινία The Batman που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την κινηματογραφική σειρά Twilight στον ρόλο του βαμπίρ Edward Cullen αποτελεί την επιλογή της Warner Bros. για να είναι ο επόμενος που θα παίξει τον ρόλο του πολυεκατομμυριούχου Bruce Wayne, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί την δολοφονία των γονιών του που έγινε μπροστά στα ίδια του τα μάτια όταν ήταν μικρός, δημιούργησε τον Batman για να βρει τον δολοφόνο και να χτυπήσει το έγκλημα στην Gotham City προκαλώντας τρόμο στους εγκληματίες και στους περιθωριακούς. Σύμφωνα με αναφορές, ο Robert Pattinson στις δοκιμές που έγιναν, άρεσε περισσότερο στον σκηνοθέτη Matt Reeves και στην Warner Bros από τον Nicholas Hoult (που έχει μεταξύ άλλων παίξει και τον σούπερ ήρωα Beast στις ταινίες X-men) που ήταν επίσης υποψήφιος για τον ρόλο.

Το σενάριο της πρώτης από την –σύμφωνα με αναφορές- τριλογία ταινιών που έχει προγραμματιστεί ακολουθεί τον Bruce Wayne στα πρώτα στάδια της «μεταμόρφωσης» του σε Batman, προσθέτει την διάσταση του ντετέκτιβ και σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει συνέχεια των ταινιών Batman vs Superman, Justice League κ.ά.  Ανάμεσα στους εχθρούς που θα δούμε είναι οι Catwoman και Penguin επίσης.

Όσον αφορά στον 33χρονο Robert Pattinson, από την εποχή του Twilight, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως στις Cosmopolis και Maps to the Stars του David Cronenberg, The Rover του David Michôd, Life του Anton Corbijn,  The Lost City of Z του James Gray, Good Time των Benny και Josh Safdie και στο High Life της Claire Denis ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ταινία του Christopher Nolan, Tenet.  

  • Like 1
  • Sad 5