Η εταιρεία Lucasfilm αποκάλυψε τους πρωταγωνιστές του επόμενου κινηματογραφικού φιλμ για το σύμπαν του Star Wars.

Αίσθηση έκανε η απόφαση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου J.J Abrams να συμπεριλάβει για ακόμη μία φορά στο καστ την Carrie Fisher στον ρόλο που την έκανε διάσημη ως Πριγκίπισσα Leia. Όπως είναι γνωστό, η Carrie Fisher πέθανε από καρδιακή ανακοπή στις 27 Δεκεμβρίου του 2016 πριν βγει στους κινηματογράφους το The Last Jedi στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο J.J Abrams επιβεβαίωσε ότι την Πριγκίπισσα Leia θα ενσαρκώσει για ακόμη μία φορά η γνωστή ηθοποιός χάρη στην ύπαρξη «αχρησιμοποίητου υλικού» και πως οι σκηνές που θα δούμε στην επερχόμενη ταινία είχαν γυριστεί κατά την διάρκεια του Star Wars: The Force Awakens του 2015. Έτσι, θα δούμε την Carrie Fisher και στο τελευταίο επεισόδιο της τριλογίας.

“Ήταν αδύνατο να καταλήξουμε σε ένα πραγματικά ικανοποιητικό τέλος για το έπος των Skywalker χωρίς εκείνη. Δεν επρόκειτο να δώσουμε τον ρόλο αλλού ή να χρησιμοποιήσουμε ψηφιακό χαρακτήρα. Με την ευχή και την υποστήριξη της κόρης της, Billie, βρήκαμε έναν τρόπο να τιμήσουμε την κληρονομιά της Carrie και τον ρόλο της ως Leia στο Episode IX χρησιμοποιώντας υλικό που δεν είχε ποτέ κυκλοφορήσει από το Episode VII” δήλωσε ο J.J Abrams.

Μία ακόμη έκπληξη αφορά στην επιστροφή του Mark Hamill στον ρόλο του ως Luke Skywalker. Όπως είναι γνωστό, ο Luke Skywalker πέθανε στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου, και επομένως το πιθανότερο είναι να τον δούμε ως Force Ghost, όπως έχουμε δει να γίνεται και παλαιότερα με τους Yoda ή Obi-Wan σε άλλες ταινίες του κινηματογραφικού έπους του Star Wars.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Billy Dee Williams να αναβιώνει τον ρόλο του Lando Calrissian καθώς και τον Anthony Daniels ως C3PO. Στο Episode IX θα δούμε τους/ τις ηθοποιούς Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd αλλά και δύο νέα ονόματα, την Naomi Ackie και τον Richard E. Grant, χωρίς να έχουν διαρρεύσει στοιχεία για τους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Λονδίνο, την 1η Αυγούστου και το σενάριο έχουν αναλάβει οι J.J Abrams και Chris Terrio. Το Episode IX αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2019.

ArsTechnica

  • Like 1
  • Thanks 1