Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία της Venom, όπου μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά τον Tom Hardy ως Eddie Brock, τον δημοσιογράφο που μεταμορφώνεται στον αντι-ήρωα και μεγάλο εχθρό του Spider-Man, Venom.

Το θέμα είναι ότι στο διάρκειας περίπου ενάμιση λεπτού trailer παίρνουμε μία γερή δόση από… Tom Hardy αλλά δεν βλέπουμε καθόλου τον Venom. Υπάρχουν εκρήξεις και διάφορες σκηνές δράσης ενώ βλέπουμε τον Tom Hardy να ξυπνάει δίπλα σε ένα μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας μετά από κάποιο ενδεχομένως ατύχημα που τον έφερε σε επαφή με τον εξωγήινο συμβιωτικό οργανισμό (που απαιτεί ξενιστή). Στο πρώτο τρέιλερ, η Sony κρύβει πολλά, ενισχύοντας ενδεχομένως τη φαντασία του θεατή αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως σε κάποια φάση στη ταινία θα εμφανιστεί και ο Tom Holland (Spider-Man).

Αν και μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρη ακριβώς η σχέση των δύο στούντιο, της Disney και της Sony Pictures (έχουν κυκλοφορήσει έντονα φήμες τελευταία που θέλουν την πρώτη να επιδιώκει την εξαγορά του κινηματογραφικού τμήματος του Ιαπωνικού κολοσσού), μετά τη συμφωνία τους για τη μεταφορά του Spider-Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η Sony φαίνεται πως θέλει να εξαργυρώσει το IP της, και μαθαίνουμε ότι μετά τον Venom, θα ακολουθήσει μία ταινία με Silver Sable και Black Cat.

Τον Eddie Brock στη ταινία Venom υποδύεται ο Tom Hardy ενώ στο ρόλο της πρώην γυναίκας του βλέπουμε την Michelle Williams. Μαζί τους οι Riz Ahmed και Reid Scott. Η σκηνοθεσία είναι του Ruben Fleischer. Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Οκτωβρίου του 2018.