Η Sony Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ της ταινίας Venom. Σε αντίθεση μάλιστα με το πρώτο teaser, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη μορφή του anti-hero και μεγάλου εχθρού του Spider-man που ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη ο Tom Hardy.

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Venom στη μεγάλη οθόνη ήταν στη ταινία Spider-Man 3 (2007), όταν ο άνθρωπος αράχνη σε συνεργασία με τον Harry Osborn που διαδέχτηκε τον πατέρα του ως Green Goblin αντιμετώπισαν τον Flint Marko ως Sandman και τον Edie Brock ως Venom.

Στο νέο τρέιλερ παρακολουθούμε πως ο δημοσιογράφος Eddie Brock μετατρέπεται στον Venom εξαιτίας του εξωγήινου συμβιωτικού οργανισμού.

Το φιλμ αποτελεί μέρος του νέου Sony Marvel Universe, που δεν σχετίζεται απαραίτητα με το γνωστό κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Η ταινία Venom, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Williams και Riz Ahmed θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου στην Αυστραλία και στις 5 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η σκηνοθεσία είναι του Ruben Fleischer.

 

The Verge

  • Like 2
  • Thanks 1