Παρά τις πολλές καθυστερήσεις, η ταινία Uncharted προγραμματίζεται να έρθει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2021.

Υπήρξαν διάφορα προβλήματα στην παραγωγή της ταινίας Uncharted αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, ή τουλάχιστον καλύτερα από τους προηγούμενους μήνες. Οι πληροφορίες έρχονται από το ίδιο το προφίλ του Tom Holland στο Instagram αλλά και το προφίλ της ταινίας Uncharted στο Twitter, που μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία εμφανίζεται ο Nathan Drake ετοιμοπόλεμος.

Και για να πειστούμε ότι όλα τελικά βαίνουν καλώς, ο Nolan North, ο άνθρωπος πίσω από τον Nathan Drake στη σειρά παιχνιδιών Uncharted, δημοσίευσε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο ίδιος μάλιστα λέει πως όταν συνάντησε τον Tom Holland ήταν λες και κοιτούσε στον καθρέφτη (αναφορικά με την ομοιότητα τους). Εκτός από τη φωτογραφία με τον Tom Holland, ο Nolan μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες, δείχνοντας ότι η παραγωγή και τα γυρίσματα προχωρούν κανονικά.

Η ταινία έχει περάσει ουκ ολίγες δυσκολίες αφού προτού αναλάβει τα ηνία της σκηνοθεσίας ο Ruben Fleischer τον περασμένο Φεβρουάριο, άλλοι έξι σκηνοθέτες είχαν προσπαθήσει να πάρουν ανεπιτυχώς αυτή την καρέκλα. Έκτοτε τα πράγματα δείχνουν πως έχουν προχωρήσει, με την πανδημία φυσικά να βάζει επιπλέον δυσκολίες. Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter, το Uncharted έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2021.

  • Like 1
  • Sad 1