Το blockbuster του James Cameron εξακολουθεί να κυριαρχεί στο παγκόσμιο box office με την ιστοσελίδα The Wrap να αναφέρει ότι η ταινία των Disney και 20th Century ξεπέρασε το όριο του $1 δισεκατομμυρίου σε έσοδα.

Αναμφισβήτητα, αυτή η «επίδοση» αποτελεί ορόσημο για κάθε κινηματογραφική παραγωγή ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς επιτυγχάνεται από ένα sequel, κάτι που σπάνια συμβαίνει (το Spider-Man: No Way Home ήταν επίσης εξαίρεση).

Το Avatar: The Way of Water είναι η τέταρτη ταινία που ξεπερνά το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων από τότε που άνοιξαν οι κινηματογραφικές αίθουσες μετά το τέλος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού που αναστάτωσε την καθημερινότητα για περισσότερο από δύο χρόνια.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, είναι ότι η δημιουργία του James Cameron κατάφερε να ξεπεράσει το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε 12 ημέρες από την πρεμιέρα, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος συρρέει στις κινηματογραφικές αίθουσες μαζικά για να παρακολουθήσει το τελευταίο τεχνολογικό και κινηματογραφικό επίτευγμα του καταξιωμένου σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο «behind the scenes» από τα γυρίσματα της ταινίας.

 

  • Like 4