H Marvel κυκλοφόρησε trailer για την αναμενόμενη ταινία Black Widow με την ιστορία να εστιάζει στην κατάσκοπο Natasha Romanoff, μέλος των Avengers, που υποδύεται η Scarlett Johansson.

Το trailer έχει αρκετή δράση και μαζί με την Scarlett συμπρωταγωνιστούν εξίσου γνωστοί ηθοποιοί όπως η Rachel Weisz, η Florence Pugh και ο David Harbour. Ο τελευταίος μάλιστα είναι αρκετά φρέσκος στη μνήμη των σινεφίλ, αφού υποδύθηκε τον αγαπημένο αστυνομικό της πόλης στη σειρά του Netflix, Stranger Things.

Αυτό που παρατηρούμε στο trailer είναι ότι η ταινία θα συνδυάζει διάφορα είδη. Ξεκινά σαν ένα θρίλερ κατασκοπίας όπως τα αντίστοιχα του Jason Bourne με μάχες σώμα με σώμα ενώ αργότερα εμφανίζονται όλο και περισσότερο τα στοιχεία σούπερ-ήρωα, όπως φυσικά αρμόζει σε κάθε ταινία της Marvel. Βέβαια το look and feel της ταινίας μοιάζει περισσότερο με τις ταινίες του Captain America παρά με τις υπερπαραγωγές των Avengers ή την τριλογία των Guardians of the Galaxy.

Ένα ακόμη στοιχείο που βλέπουμε στο trailer είναι και μία εντυπωσιακή μάχη με την Yelena Bolova, η οποία σύμφωνα με το κόμικ, είναι η δεύτερη κατά σειρά Black Widow με την Scarlett να αναφέρεται σε αυτή ως αδερφή της. Το Black Widow είναι ένα από τα τελευταία μέλη των αρχικών Avengers που θα δούμε σε solo ταινία ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί πως ο Jeremy Renner θα έχει τη δική του σειρά με τον Hawkeye στο Disney+. Για την ώρα ο μοναδικός που δεν μπορεί να έχει δική του solo ταινία είναι ο Marc Ruffalo με τον Hulk/Bruce Banner, αφού τα δικαιώματα τα έχει εξ’ ολοκλήρου η Universal Pictures.

Η ταινία της Black Widow αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρωτομαγιά του 2020 και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Η επόμενη ταινία έχει προγραμματιστεί να είναι το The Eternals στις 6 Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

TechCrunch

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 1