Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της υπηρεσίας streaming Disney+ είναι σαφώς το περιεχόμενο της, και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις για τα σχέδια της, είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Αν και το Netflix είναι εξίσου δυνατό στον συγκεκριμένο τομέα, και πρόκειται να συνεχίσει να επενδύει πολλά χρήματα σε πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά και η υπηρεσία Apple TV+ λανσάρεται αυτή την εβδομάδα, η Disney+ με σειρές όπως το «The Mandalorian» είναι φανερό ότι θα εκμεταλλευτεί στον μέγιστο βαθμό το IP της για να κερδίσει με το καλημέρα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό από την αγορά.  Πρόσφατα, η Disney+ έδωσε στην δημοσιότητα το νέο trailer για τη σειρά The Mandalorian που εκτυλίσσεται στο σύμπαν του Star Wars.

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία ενός μοναχικού μισθοφόρου και κυνηγού επικηρυγμένων που δρα στο περιθώριο της εξουσίας της New Republic. Στην σειρά παίζουν οι Pedro Pascal (Narcos), Werner Herzog, Carl Weathers (Rocky, The Predator), Gina Carano, Giancarlo Esposito (Breaking Bad), Nick Nolte, Emily Swallow (Supernatural) κ.ά. 

Η υπηρεσία Disney+ θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Νοεμβρίου με μηνιαία συνδρομή $6,99 και ετήσια $69,99.

Engadget

  • Like 1