Μαζί με την πρεμιέρα του House of the Dragon, το HBO παρουσίασε ένα teaser trailer στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Pedro Pascal και την Bella Ramsey να υποδύονται τον Joel και την Ellie, αντίστοιχα, από την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά The Last of Us.

Ο Neil Druckmann - ο συγγραφέας και δημιουργικός διευθυντής και των δύο παιχνιδιών The Last of Us - είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, ανέφερε στο Twitter «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα», ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη προσμονή.

Το HBO προχώρησε στην προεπισκόπηση και άλλου περιεχομένου από μελλοντικές του παραγωγές όπως τα The Idol, Love and Death, Succession, The White Lotus, And Just Like That, Hacks, The White House Plumbers, Our Flag Means Death. Φυσικά η live-action εκδοχή ενός από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ειδικά όταν αυτό συνδυάζεται από τη γνωστή ποιότητα που χαρακτηρίζουν τις παραγωγές του HBO. Στα περίπου είκοσι δευτερόλεπτα που πραγματικά προβάλλεται, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον χαρακτήρα του Neal Offerman και σε μια σκηνή που θυμίζει την εναρκτήρια σεκάνς του πρώτου παιχνιδιού με την κόρη του Joel. Το “The Last of Us” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013 για το PlayStation 3 από τη Naughty Dog, αποτελώντας τεράστια εμπορική επιτυχία.

Η πρώτη γρήγορη ματιά στη νέα σειρά επιβεβαιώνει τα σχόλια του επικεφαλής περιεχομένου του HBO, Casey Bloys, ότι η η σειρά θα κυκλοφορήσει το 2023, χωρίς δυστυχώς να προσφέρει κάποιο πιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

  • Like 5
  • Thanks 1