Το trailer δείχνει βασικά χαρακτηριστικά των ηρώίδων του παιχνιδιού.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix, League of Legends, έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η streaming υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι η animated σειρά που ονομάζεται Arcane θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου. Και με αφορμή την κυκλοφορία, έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer το οποίο δίνει στοιχεία της προέλευσης των ηρωίδων Jinx και Vi (και αδελφές) καθώς καταπολεμούν τους κινδύνους της hextech (μία μίξη μαγείας με επιστήμη) όσο και τις κοινωνικές ανισότητες μεταξύ της πλούσιας και προοδευτικής πόλης του Piltover της οποίας η επιρροή και η δύναμη αυξάνονται συνεχώς και του Zaun, μίας πόλης που βρίσκεται βαθιά μέσα στους γκρεμούς που περικυκλώνουν το Piltover.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Hailee Steinfield ως Vi (Into the Spider-Verse) και η Ella Purnell ως Jinx (Army of the Dead). Το Netflix και η Riot βασίζονται επίσης στο ιδιαίτερο στυλ της animated σειράς που δείχνει «ζωγραφισμένο στο χέρι» (το οποίο μπορεί να είναι γνωστό στους fans της Riot) ούτως ώστε το Arcane να ξεχωρίσει από άλλες animated σειρές.

Δεν είναι σίγουρο αν το Arcane θα έχει επιτυχία, αλλά το Netflix είχε κάποια επιτυχία στο παρελθόν και με άλλες σειρές που σχετίζονται με παιχνίδια όπως το Castlevania, ένα αρκετά παλιό franchise. Ωστόσο, μία σειρά League of Legends ίσως και να έχει μεγάλη επιτυχία χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητα του MOBA παιχνιδιού.

  • Like 1