Οι χρήστες Android πήραν πρόσβαση στα παιχνίδια του Netflix την προηγούμενη εβδομάδα.

Μία εβδομάδα αφότου πήραν πρόσβαση όλοι οι Android συνδρομητές, το Netflix διαθέτει σταδιακά τα παιχνίδια του και σε χρήστες iPhone & iPad. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια απευθείας από το App Store.

Μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής, οι χρήστες θα βλέπουν ένα νέο τμήμα στο Netflix App αφιερωμένο στα παιχνίδια. Οι χρήστες iPad θα μπορούν επίσης να βρουν τα παιχνίδια και από το μενού της εφαρμογής.

Οι χρήστες θα μπορούν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια είτε μέσα από το Netflix App είτε απευθείας από το iPhone και iPad. Ανεξάρτητα από τον τρόπο εκτέλεσης, θα πρέπει να επιλέξουν τον Netflix λογαριασμό τους για την απαραίτητη ταυτοποίηση προτού παίξουν.

Τα πρώτα παιχνίδια που θα διατεθούν είναι τα ίδια με αυτά του Android. Υπάρχουν δύο τίτλοι Stranger Things, τα Stranger Things 1984 και Stranger Things 3, με τα οποία το Netflix έτρεξε κάποιες δοκιμαστικές περιόδους τον περασμένο Αύγουστου στην Πολωνία. Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια είναι τα Shooting Hoops, Teeter Up και Card Blast.

Πάντως, αναφορές κάνουν λόγο και για ένα ακόμη παιχνίδι που θα προστεθεί σύντομα στη λίστα. Πρόκειται για το Hextech Mayhem: A League of Legends Story, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch και PC αργότερα αυτό το μήνα ενώ είναι και το πρώτο που θα δούμε μετά το γενικότερο λανσάρισμα στο Android.