Όταν το Netflix έκανε γνωστό ότι η ανθολογία κινουμένων σχεδίων των David Fincher (Seven, The Game, Fight Club, Zodiac, The Social Network) και Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) με την ονομασία «Love, Death + Robots» θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, δεν αστειευόταν.

Ο τίτλος της σειράς είναι απολύτως κατάλληλος, αφού αν προσέξετε στο αρκετά γρήγορο σε ρυθμό τρέιλερ θα δείτε ότι υπάρχουν «ερωτικές» σκηνές με ρομπότ αλλά και αρκετές σκηνές με αιματηρές συγκρούσεις, θανάτους και ακρωτηριασμούς.

Η σειρά θα αποτελείται από 18 μικρές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, τρόμου, φαντασίας ή και κωμωδίας διάρκειας από 5 έως και 15 λεπτών –με συνολική διάρκεια λίγο πάνω από τις τρεις ώρες- για τις οποίες υπεύθυνοι είναι διάφοροι καλλιτέχνες-σκιτσογράφοι με διαφορετικά στυλ, από τεχνικές παραδοσιακού 2D animation, μέχρι 3D animation και CGI κ.ά. Οι ιστορίες θα καλύπτουν διάφορα θέματα, από τον ρατσισμό, τις κυβερνήσεις και τον πόλεμο μέχρι την ελεύθερη βούληση και την ανθρώπινη φύση.  

ldr_1.jpg.95b9fc476e5f9212c07ac2b680c2d381.jpg

ldr_2.jpg.ae868ac78cd57c2c5c5d0ac99d208c06.jpg

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα επεισόδια της σειράς, το Netflix ανακοίνωσε ότι μπορούμε να περιμένουμε cyborg κυνηγούς επικηρυγμένων, ρομπότ με «ενσυναίσθηση», λυκάνθρωπους στρατιώτες, σέξι cyborgs, αιμοδιψείς δαίμονες από την κόλαση, εξωγήινες αράχνες κ.ά.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου και αν γνωρίσει επιτυχία, ενδεχομένως να ανοίξει το δρόμο για περισσότερες σειρές κινουμένων σχεδίων για ενήλικους στην γνωστή συνδρομητική υπηρεσία video streaming.

Engadget

  • Like 5