Αν και η 3η σεζόν του The Witcher δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στο Netflix, η δημοφιλής υπηρεσία video streaming ανακοίνωσε μία σημαντική αλλαγή που έρχεται στη 4η σεζόν της σειράς: ο Liam Hemsworth θα αντικαταστήσει τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt of Rivia.

Οι δύο ηθοποιοί προχώρησαν στη δημοσίευση της εξέλιξης στους λογαριασμούς που διατηρούν στα κοινωνικά δίκτυα με τον Liam Hemsworth να δηλώνει κατενθουσιασμένος που του δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσει τον Gerald of Rivia, καθώς είναι fan της γνωστής σειράς αλλά και του Henry Cavill. Ούτε το Netflix αλλά ούτε και ο Henry Cavill έδωσαν κάποια εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη. 

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν» είπε ο Henry Cavill στον λογαριασμό του στο Instagram. «Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια, για τον χρόνο που αφιερώσαμε ενσαρκώνοντας τον Geralt, και με ενθουσιασμό να δω την προσέγγιση του Liam για αυτόν τον εξαιρετικά συναρπαστικό και προσεγμένο άνδρα. Καλέ μου Liam, αυτός ο χαρακτήρας έχει υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις σε αυτόν και να δεις τι μπορείς να ανακαλύψεις» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Henry Cavill.

Ο Liam Hemsworth δήλωσε επίσης μέσω του Instagram: «Ως θαυμαστής του Witcher, είμαι κατενθουσιασμένος για την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου παραδίδει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τις λεπίδες του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του.

Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και ήταν πραγματική έμπνευση αυτό που έφερες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Είναι μεγάλη πρόκληση να φανώ αντάξιος σου, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher».

Ο Liam Hemsworth έχει παίξει στις ταινίες Hunger Games, The Last Song και Independence Day: Resurgence. Την περασμένη εβδομάδα, ο Henry Cavill, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία Man of Steel του 2013, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι θα εξακολουθήσει να παίζει τον Superman, όποτε ανακοινωθεί κάποιο sequel. Ο Henry Cavill έκανε πρόσφατα μία αναπάντεχη εμφάνιση ως Superman στην ταινία Black Adam με πρωταγωνιστή τον Dwayne «The Rock» Johnson.

1141863486.webp

Ο 1ος κύκλος του The Witcher έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2019. Δεν περιμένουμε να δούμε την 3η σεζόν να κάνει πρεμιέρα μέχρι το καλοκαίρι του επόμενου έτους, αλλά το spinoff του The Witcher: Blood Origin θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Δεκεμβρίου. Επί του παρόντος δεν γνωρίζουμε πότε μπορούμε να περιμένουμε την 4η σεζόν με πρωταγωνιστή τον Liam Hemsworth.

  • Like 1
  • Sad 8