Η 3η σεζόν της ανθολογίας κινουμένων σχεδίων του Netflix, Love Death + Robots θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τη δημοφιλή υπηρεσία streaming στις 30 Μαΐου.  

Το Netflix προχώρησε στην ανακοίνωση της ημερομηνίας μέσω ενός μικρής διάρκειας βίντεο, το οποίο όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, έδειχνε την ποικιλία των ιστοριών, του περιεχομένου -στην πλειονότητα των περιπτώσεων αρκετά τολμηρό ή βίαιο ώστε να απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες- αλλά και των στυλ στον σχεδιασμό.

Την παραγωγή της σειράς υπογράφουν οι Tim Miller και David Fincher, με τον τελευταίο να έχει υπογράψει με το Netflix τετραετή αποκλειστική συμφωνία (εκτέλεση παραγωγής στο House of Cards και σκηνοθεσία στα πρώτα δύο επεισόδια, παραγωγή και σκηνοθεσία ορισμένων επεισοδίων στο Mindhunter, σκηνοθεσία στο Mank).

Κάθε επεισόδιο, που στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι αυτοτελές, είναι και μία ιστορία που μπορεί να ανήκει σε διαφορετικό κινηματογραφικό είδος από τα υπόλοιπα επεισόδια (π.χ. μπορεί να συνδυάζει επιστημονική φαντασία με τρόμο ή κωμωδία, τρόμο με κωμωδία κ.ά.) και να χαρακτηρίζεται οπτικά από διαφορετικό στυλ σχεδιασμού/ animation, από απλό 2D έως υπερρεαλιστικό 3D. Δυστυχώς, ο αριθμός των επεισοδίων αναμένεται να είναι σημαντικά μικρότερος σε σύγκριση με τη πρώτη σεζόν, και έτσι θα απολαύσουμε μόλις οκτώ επεισόδια (η πρώτη σεζόν είχε δεκαοκτώ επεισόδια).

 

  • Like 6