Μια μικρή αλλά καλοδεχούμενη προσθήκη που δίνει στους χρήστες τον έλεγχο για το τι πραγματικά θέλουν να παρακολουθήσουν

Μετά από αρκετό καιρό, το Netflix πρόσθεσε τη δυνατότητα στους χρήστες να διαγράφουν χειροκίνητα ταινίες και σειρές από τη λίστα "Συνεχίστε να βλέπετε" (Continue Watching). Αυτό σημαίνει πως αν έχετε αφήσει κάποια σειρά ή ταινία που δε σας άρεσε στη μέση, θα μπορείτε να το αφαιρέσετε για να μην εμφανίζεται στο μενού.

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα και στις εφαρμογές για smartphone και τηλεοράσεις. Για να αφαιρέσετε κάτι από τη λίστα, απλά επιλέξτε τη σειρά/ταινία που δεν είδατε και στο σχετικό μενού, πηγαίνετε προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή αφαίρεσης. Αν αλλάξετε γνώμη, υπάρχει η δυνατότητα αναίρεσης.

NTFLX_CONTINUE_GIF_v6.gif

Μπορεί η ενημέρωση να μην είναι η σημαντικότερη που έχει γίνει μέχρι τώρα στην υπηρεσία, αλλά η σειρά συνέχειας προβολής είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σχεδιασμό, καθώς είναι το πρώτο αντικείμενο που αντικρίζουν οι χρήστες όταν ανοίγουν το Netflix σε τηλεοράσεις και smartphone. Οπότε ο έλεγχος για το τι θέλει να παρακολουθήσει ο χρήστης είναι μια καλοδεχούμενη προσθήκη.

  • Like 5