Στις 5 Αυγούστου ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το The Sandman, η νέα σειρά του Netflix, σύμφωνα με το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικ του Neil Gaiman και της DC Comics, το The Sandman αποτελεί δημιούργημα του ίδιου του Gaiman σε συνεργασία με τους David S. Goyer και Allan Heinberg.

Η παραγωγή είναι βρετανική και την επιμέλειά της έχουν αναλάβει η DC Entertainment με τη Warner Bros. Television.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Tom Sturridge (Dream), τη Gwendoline Christie (Lucifer), τον Charles Dance (Roderick Burgess), τον Boyd Holbrook (The Corinthian), τη Jeena Coleman (Johanna Constantine), την Kirby Howell-Baptiste (Death) και τον Stephen Fry (Gilbert). Ακούγονται ακόμα οι φωνές των Patton Oswalt (Matthew the Raven) και Mark Hamill (Mervyn Pumpkinhead).

Το The Sandman βαδίζει στα χνάρια του κόμικ του Gaiman, καθώς διηγείται την απόδραση του Dream, ενός εκ των επτά Endless, από τον κόσμο των ανθρώπων όπου είχε αιχμαλωτιστεί κατά τη διάρκεια μίας τελετής, δεκάδες χρόνια πριν. Ο Dream επιστρέφει στον κόσμο του, το βασίλειό του, εκεί όπου κατά τη διάρκεια της απουσίας του έχει επικρατήσει το απόλυτο χάος, ένα χάος γεμάτο εφιάλτες που μοιραία επηρεάζουν τους ανθρώπους. Στο τρέιλερ που είδες ακριβώς πιο πάνω, πήραμε μια πρώτη γεύση από το Dreaming, τον κόσμο των ονείρων, τους συμμάχους αλλά και τους εχθρούς που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Dream.

Τα σκηνικά και τα εφέ δείχνουν πολλά υποσχόμενα ενώ το καστ περιλαμβάνει ορισμένα πραγματικά δυνατά ονόματα. Το πρωτότυπο έργο, για όσους δεν το έχουν διαβάσει, είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη (προλαβαίνεις να το βρεις και να χαθείς στον υπέροχα δοσμένο κόσμο του) οπότε αν μη τι άλλο η σειρά του Netflix έχει προοπτικές. Υπομονή λοιπόν ως τις 5 Αυγούστου για να διαπιστώσουμε αν θα δικαιώσει τις προσδοκίες που έχει καλλιεργήσει.

  • Like 6
  • Thanks 1