Το CBS προχώρησε στη δημοσίευση του πρώτου teaser trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek: Picard, μερικούς μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση που προκάλεσε ενθουσιασμό στους λάτρεις της σειράς.

Με διάρκεια 70 δευτερολέπτων, το teaser δεν δίνει πολλές πληροφορίες για το νέο Star Trek όμως μας βάζει στο κλίμα για την επιστροφή του Patric Stewart στο ρόλο του Jean-Luc Picard, 25 χρόνια μετά το τέλος του The Next Generation, μιας από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία του Star Trek. Ένας εμφανέστατα γερασμένος Picard εμφανίζεται στο τέλος του trailer ενώ μια φωνή τον ρωτά τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Αστροστόλο. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι ο Picard έχει δημιουργήσει έναν αμπελώνα, κάτι που είχε αναφερθεί και σε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς μετά από «ταξίδι στο χρόνο».Η τελευταία φορά που είδαμε τον Patric Stewart στο σχετικό ρόλο ήταν πριν 18 χρόνια και συγκεκριμένα στην κινηματογραφική ταινία Star Trek: Nemesis.

Για την ώρα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα προβληθούν τα 10 επεισόδια της νέας σειράς αν και γνωρίζουμε ότι αυτό θα γίνει το προσεχές Φθινόπωρο. Το Amazon Prime έχει ήδη τα δικαιώματα προβολής της σειράς σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. 

 

  • Like 2