Αν και πριν λίγες εβδομάδες η Blizzard είχε δυσαρεστήσει το κοινό της ανακοινώνοντας τον τερματισμό ανάπτυξης του διαδόχου του World of Warcraft, εντούτοις η εταιρεία επιφύλασσε σήμερα και στο συνέδριο BlizzCon 2014 τα αποκαλυπτήρια του επόμενου της videogame.

Έτσι με κάθε επισημότητα, η Blizzard ανακοίνωσε πριν λίγο το Overwatch, ένα νέο παιχνίδι το οποίο τοποθετείται στην κατηγορία των online team-based multiplayer παιχνιδιών\ και με προοπτική πρώτου προσώπου.

 

Αν πρέπει να συγκρίνουμε το Overwatch με κάποιο άλλο παιχνίδι που κυκλοφορεί στην αγορά, θα λέγαμε ότι μοιάζει περισσότερο με το Team Fortress της Valve, ένα δημοφιλές online παιχνίδι που και αυτό ανήκει στην FPS κατηγορία. Μάλιστα όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας, το Overwatch περιλαμβάνει κομμάτια από το παιχνίδι Titan του οποίου την ανάπτυξη ακύρωσε πριν λίγες εβδομάδες η Bilzzard όπως αναφέραμε.

 

 

Το Overwatch αποτελεί στην ουσία ένα νέο franchise για την εταιρεία μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, με την Blizzard να εκπλήσσει μια ακόμη φορά ανακοινώνοντας ότι «η κυκλοφορία του δε θα αργήσει». Στο παιχνίδι το οποίο τοποθετείται χρονικά στο μέλλον όπου η «Διεθνής ομάδα δύναμης με την ονομασία Overwatch, έχει φέρει την ειρήνη στον κόσμο, έχοντας όμως χωρίσει πλέον δίνοντας τη σκυτάλη σε νέους ήρωες».

 

Η Blizzard θέλοντας να δώσει αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι (εκτός της ημερομηνίας κυκλοφορίας αλλά και τις πλατφόρμες που θα το δούμε), κυκλοφόρησε μια σειρά από βίντεο στο οποίο μπορούμε να δούμε και αρκετό gameplay.Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, η εταιρεία για μια ακόμη φορά παρουσιάζει μια σειρά από χαρακτήρες όπως ο Hanzo, ο Winston, ο Bastion κ.α, ο καθένας με το δικό του εξοπλισμό και δυνατότητες,

 

Κλασσικά η beta έκδοση του Overwatch θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, με κάθε ενδιαφερόμενο να μπορεί να εγγραφεί από τώρα συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρει στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: Overwatch Beta