Η εταιρία ζητάει συγγνώμη σε όλους όσους δεν έχουν την gaming εμπειρία που θα ήθελαν.

Αν και είναι μόλις λίγες ημέρες που η Blizzard κυκλοφόρησε το Warcraft III: Reforged, οι gamers και fans του παιχνιδιού δηλώνουν πως δεν είναι ευχαριστημένοι. Η Blizzard απάντησε ζητώντας αρχικά συγγνώμη για τη δυσάρεστη εμπειρία τους αλλά και αναφέροντας ότι ήδη αρκετές διορθώσεις βρίσκονται καθοδόν.

Η Blizzard αναφέρει πως ήδη έχει διορθώσει θέματα τα οποία αφορούσαν τους servers του παιχνιδιού και επηρέαζαν την gaming εμπειρία των παιχτών κατά την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Επίσης, έχει ήδη αναγνωρίσει το bug το οποίο ήταν υπεύθυνο για τα προβλήματα που αφορούσαν τα χρώματα του παιχνιδιού.

Μάλιστα η εταιρία ήδη δοκιμάζει κάποιες διορθώσεις οι οποίες θα ενσωματωθούν σε ένα μεγάλο πακέτο ενημέρωσης το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος της εβδομάδας. Η ενημέρωση θα διορθώσει επίσης προβλήματα που προέκυψαν με τον ήχο, το περιβάλλον UI αλλά και τα animations.

Βέβαια, κάποια άλλα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν αφού η Blizzard δεν είναι διατεθειμένη να τα αλλάξει, τουλάχιστον για την ώρα. Θα παραμείνει λοιπόν στην αρχική της απόφασή να μην κάνει αλλαγές αναφορικά με τα in-game cut-scenes αφού όπως αναφέρει θέλει να διατηρήσει το αυθεντικό πνεύμα του Warcraft 3. Cut-scenes τα οποία έμοιαζαν κινηματογραφικά όταν και πρωτοπαρουσιάστηκαν στη BlizzCon.

Είναι δύσκολο να πει κάποιος αν οι αλλαγές της Blizzard ή η διάθεσή της να ζητήσει συγγνώμη θα ικανοποιήσει τους fans. Σε κάθε περίπτωση, προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όσους δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από το παιχνίδι.

Engadget

  • Confused 1
  • Sad 3