Πέρυσι, οι Tencent και Activision ξεκίνησαν να δοκιμάζουν μία έκδοση του Call of Duty για Android, και πρόσφατα στο συνέδριο GDC ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα ξεκινήσει το beta testing του παιχνιδιού, με την "beta" να είναι διαθέσιμη τόσο στην Αμερικάνικη ήπειρο όσο και στην Ευρωπαϊκή.

To Call of Duty: Mobile διατηρεί την εμφάνιση και την αίσθηση του παιχνιδιού από την εποχή που μεσουρανούσε hardware όπως των κονσολών Xbox 360 και PS3 (οι Tencent και Activision κάνουν λόγο για γραφικά και απόδοση επιπέδου κονσόλας) και υπόσχεται οικείες πίστες (π.χ Nuketown, Crash και Hijacked) από προηγούμενες κυκλοφορίες όπως των Black Ops και Modern Warfare και το κλασικό γνώριμο gameplay που έκανε τον τίτλο διάσημο.

Η «Mobile» έκδοση είναι ένας τίτλος free-to-play με έμφαση στα ανταγωνιστικά multiplayer matches επιλέγοντας modes σαν τα Search-and-Destroy, Team Deathmatch και Free-for-All.

Οι δύο εταιρείες δυστυχώς δεν έκαναν γνωστό πότε σκοπεύουν να διαθέσουν την δοκιμαστική έκδοση του τίτλου τόσο στο iOS όσο και στο Android, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-εγγραφούν για να αποκτήσουν πρόσβαση στην beta στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου ή στο Google Play .

BGR