Λέγεται πως το CoD του επόμενου έτους θα καθυστερήσει.

Από το 2005 έως σήμερα υπάρχει ένας νέος τίτλος Call of Duty κάθε χρόνο, αλλά αυτό θα αλλάξει μάλλον από το επόμενο έτος. Η Activision Blizzard καθυστερεί το Call of Duty που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023, όπως αναφέρει ο Jason Schreier του Bloomberg.

Με το Call of Duty: Vanguard να μην έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες, οδήγησε τα στελέχη να σκεφτούν πως το παιχνίδι μοιάζει ήδη ξεπερασμένο από αυτό του προηγούμενου έτους. Μάλιστα, το Vanguard απέτυχε να ανταποκριθεί στις προβλέψεις της Activision για το τέταρτο τρίμηνο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Activision θα κυκλοφορήσει ούτως η άλλως κι άλλο Call of Duty περιεχόμενο. Ο τίτλος του 2022, τον οποίο η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι η συνέχεια του Call of Duty: Modern Warfare του 2019, θα έχει μια «σταθερή ροή πρόσθετου περιεχομένου». Υπάρχει επίσης ένα νέο δωρεάν online παιχνίδι που θα είναι διαθέσιμο το 2023 και φαίνεται ότι θα είναι ένα επιπλέον παιχνίδι μαζί με την τελική κυκλοφορία του Warzone 2.

Ο εκπρόσωπος της Activision, Neil Wood, δήλωσε:

Έχουμε μια συναρπαστική σειρά από premium και δωρεάν εμπειρίες Call of Duty για φέτος, του χρόνου και αργότερα. Οι αναφορές για οτιδήποτε άλλο είναι εσφαλμένες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Η Activision ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του Modern Warfare και μια «νέα εμπειρία Warzone» νωρίτερα τον Φεβρουάριο, και τα δύο είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν φέτος. Ενώ η Activision ανέφερε ότι θα σχεδιαστούν από την αρχή, δεν είναι σαφές εάν το νέο Warzone είναι ένα σίκουελ ή μια μεγάλη ενημέρωση του υπάρχοντος παιχνιδιού. Πάντως και τα δύο παιχνίδια θα διαθέτουν νέα game engine.

Η Activision έχει τεθεί υπό σημαντικό έλεγχο λόγω μιας αγωγής που ισχυρίζεται ότι συντηρούσε μια κουλτούρα «σεξουαλικής παρενόχλησης και φυλετικών διακρίσεων» με αρκετούς εργαζόμενους να διαμαρτύρονται, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που εργάζονται στο Call of Duty. Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι είχε συνάψει συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας έναντι $68,7 δισεκατομμυρίων, αν και η συμφωνία δεν αναμένεται να κλείσει πριν την έναρξη του οικονομικού έτους του 2023, το οποίο ξεκινά τον Ιούλιο.

  • Confused 1