Αφού πρώτα ανακοίνωσε το remaster του Starcraft (το οποίο είναι δωρεάν) που θα διαθέτει βελτιωμένα γραφικά, διαλόγους και ήχο ενώ θα διατηρεί την ορίτζιναλ αίσθηση και το gameplay του παιχνιδιού, η εταιρεία φαίνεται πως κοιτάζει να λανσάρει remastered εκδόσεις δύο ακόμη σημαντικών franchises.

To Diablo ΙΙ βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία παιχνίδια στην πλατφόρμα PC και είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ενώ και το Warcraft ΙΙΙ, παραμένει αγαπημένο παιχνίδι –αν και ενδεχομένως λιγότερο από άλλους τίτλους στην εξαιρετικά πετυχημένη σειρά της εταιρείας- αλλά και μία ωραία ωριμασμένη επιλογή RTS.

 

Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την ώρα, όλες οι πληροφορίες ή τα στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η εταιρεία ετοιμάζει τις remastered εκδόσεις των δύο αυτών σημαντικών τίτλων προέρχονται από την ίδια την Blizzard, αφού αναζητάει άτομα για να καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις στην εταιρεία που σχετίζονται με τα projects StarCraft, Warcraft III και Diablo II.

 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει: “Εντυπωσιακές ιστορίες. Έντονο multiplayer. Ατέλειωτο replayability. Ιδιότητες που έκαναν τα StarCraft, Warcraft III και Diablo II τους τιτάνες των ημερών τους…. Ξεκινήσαμε την αποκατάσταση της δόξας τους, και χρειαζόμαστε το ταλέντο σας στην μηχανική, το πάθος και τη θέληση σας να τα βγάλετε πέρα με απαιτητικές εργασίες. Η Classic Games αναζητάει έναν σχεδιαστή για να εναρμονίσει το τότε, με το σήμερα. Τα WarCraft, StarCraft και Diablo περιμένουν όσο θα σκαρφιστείτε” διαβάζουμε στο “Job Openings” στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Link.png Site: TechPowerUp