Τα bonus που θα δουν στο τέλος της χρονιάς οι εργαζόμενοι της CD Projekt δε θα σχετίζονται με τον μέσο όρο βαθμολογίων του Cyberpunk 2077 στο Metacritic, σύμφωνα με το Bloomberg.

Χαράς ευαγγέλια για τους ανθρώπους της CD Projekt, καθώς η εταιρεία αναθεώρησε τα πλάνα της και αποφάσισε να τους απονείμει τα bonus τους για τη φετινή χρονιά χωρίς αυτά να εξαρτώνται από τον μέσο όρο των βαθμολογιών που θα αποσπάσει το τελευταίο τους πόνημα, Cyberpunk 2077, στο Metacritic. Σύμφωνα με το Bloomberg, σε email που έστειλε σε όλο το προσωπικό ο επικεφαλής του στούντιο, Adam Badowski, αναφέρει:

Αρχικά το σύστημα bonus μας εστίαζε στις βαθμολογίες του παιχνιδιού και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ωστόσο έπειτα από αρκετή σκέψη, θεωρούμε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι ό,τι πιο δίκαιο. Υποτιμήσαμε την προσπάθεια που χρειαζόταν για να γίνει πραγματικότητα ένα τόσο πολύπλοκο πρότζεκτ και παρ’ όλα αυτά κάνατε ό,τι ήταν δυνατό για να λανσάρουμε ένα ιδιαίτερο και φιλόδοξο παιχνίδι.

Όπως ανέφερε και στο Twitter ο -συνήθως καλά πληροφορημένος- δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier, οι προϊστάμενοι των τμημάτων της CD Projekt, μοίραζαν σε μηνιαία βάση ειδικά tokens στους υπαλλήλους που έκαναν το κάτι παραπάνω. Από τον αριθμό των tokens που θα είχε ο καθένας με το λανσάρισμα του παιχνιδιού, θα εξαρτιόταν και το bonus του, εφ’ όσον το Cyberpunk 2077 πληρούσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις (βαθμολογία, περίοδος κυκλοφορίας). Πλέον το bonus που θα δει να εμφανίζεται στον λογαριασμό του ο κάθε εργαζόμενος της εταιρείας, θα εξαρτάται καθαρά από τις προσωπικές του επιδόσεις και όχι από εκείνες του παιχνιδιού.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η βαθμολογία του Cyberpunk 2077 στο Metacritic είναι στο 90% στην έκδοση για PC (η CD Projekt δεν έστειλε review codes σε κονσόλες) ενώ σε ό,τι αφορά τους χρήστες, του έχουν χαρίσει για την ώρα ένα 6,7 (με άριστα το 10 σε περίπου 11.000 reviews).

  • Like 3