Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει την τακτική της σε ό,τι αφορά τις συνδρομητικές της προτάσεις με μία αλλαγή που δείχνει αρκετά για το μέλλον.

Όσο περνά ο καιρός, η ψηφιακή διανομή και το συνδρομητικό μοντέλο κερδίζουν πόντους σε ό,τι αφορά την αγορά των video game. Έχοντας -και- αυτά κατά νου, η EA προχώρησε σε μία ανανέωση των συνδρομητικών της προϊόντων, μετονομάζοντας τα EA Access και Origin. Συγκεκριμένα, από τις 18 Αυγούστου, το EA Access και το Origin Access Basic θα είναι γνωστά ως EA Play, ενώ το Origin Access Premier ως EA Play Pro.

Η αλλαγή αυτή μολονότι δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει -επί του παρόντος τουλάχιστον- τις παροχές των πακέτων, αναμένεται να κάνει ευκολότερη την επικοινωνία και την προώθησή τους. Οι παίκτες θα εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη επιλεγμένων τίτλων της EA, δοκιμαστικές εκδόσεις των παιχνιδιών της και έκπτωση 10%, με την εταιρεία να αναφέρει μάλιστα ότι ετοιμάζει προσθήκες μέσα στους επόμενους μήνες.

image.png.bfa96058e8f98fbc803009df9b7a51e1.png

Το κόστος του EA Play είναι στα 3,99 ευρώ/μήνα ή 24,99 ευρώ/χρόνο, ενώ εκείνο του EA Play Pro είναι στα 14,99 ευρώ/μήνα ή 99,99 ευρώ/χρόνο.

  • Haha 1
  • Confused 1