Από τον περασμένο Ιούλιο όταν και πρωτοκυκλοφόρησε, το Fortnite έχει παρουσία στα PC, στο PlayStation 4, το Xbox, το iPhone και αυτό το καλοκαίρι στο Android.

Όμως η Epic δε φαίνεται να σταματά εκεί αφού σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το Fortnite θα κάνει την εμφάνισή του σύντομα και στο Switch, την κορυφαία παιχνιδοκονσόλα της Nintendo. Η πρώτη διαρροή που υποστηρίζει τη σχετική πληροφορία είναι ένα έγγραφο που έκανε την εμφάνισή του στο 4chan και αφορά τις ανακοινώσεις στις οποίες θα προχωρήσει η Nintendo στην έκθεση E3 την επόμενη εβδομάδα και στις οποίες περιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος τίτλος.  Άλλα παιχνίδια που αναφέρονται στο έγγραφο είναι τα Mario Tennis Aces, Dragonball FighterZ και το Overcooked 2. 

1527795043981.jpg.2cd8f31d47d4d5f3debf5c6d39685092.jpg

Επιπλέον, την επικείμενη ανακοίνωση του Fortnite στο Nintendo Switch επιβεβαιώνει και η ιστοσελίδα Eurogamer με σχετικό tweet. Η παρουσίαση της Nintendo έχει προγραμματισθεί για το απόγευμα της 12ης Ιουνίου, στις 7.00μμ ώρα Ελλάδος και η οποία όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Engadget

  • Confused 1