Έχοντας κυκλοφορήσει πρώτα στο iOS εδώ και μερικές εβδομάδες, η Epic επιβεβαίωσε σήμερα ότι το Fortnite, θα κάνει την εμφάνισή του στην πλατφόρμα του Android μέσα στο καλοκαίρι.

Το εξαιρετικά δημοφιλές battle royale παιχνίδι, αναμένεται να έχει τα ίδια εργαλεία χειρισμού με βάση την αφή που συναντάμε στην iOS έκδοση, αν και δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής. Με βάση πάντως την ανακοίνωση της Epic, γνωρίζουμε ότι σύντομα θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των παικτών που παίζουν το παιχνίδι από διαφορετικές πλατφόρμες ενώ θα υπάρχει βελτίωση στην απεικόνιση των γραφικών. Η Epic θα ενσωματώσει και λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας για μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ θέλει να ελαχιστοποιήσει το μέγεθος που καταλαμβάνει το ίδιο το παιχνίδι και οι αναβαθμίσεις του, στη συσκευή του χρήστη.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Sensor Tower, η παρουσία του Fortnite στο iOS έχει φέρει αρκετά εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία της Epic, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί με πολύ γρηγορότερο ρυθμό όταν θα κυκλοφορήσει στην android πλατφόρμα η οποία έχει μεγαλύτερη βάση χρηστών.

Epic

  • Like 1