Στις αρχές του μήνα, έγινε γνωστό πως η 2K Games είχε "στα σκαριά" τη μεταφορά του BioShock, του κλασικού first person shooter στη πλατφόρμα iOS. Το παιχνίδι είναι από εχθές διαθέσιμο στο App Store της Apple.

Το κόστος του τίτλου είναι €13.99 και είναι συμβατό με iPad Air, iPad Mini 2, iPad 4, iPhone 5S, iPhone 5C και iPhone 5 και δεν "τρέχει" σε παλαιότερες συσκευές. Το κόστος ενδεχομένως να είναι υψηλό, ωστόσο έχουμε να κάνουμε με μία σχεδόν πλήρη μεταφορά του πρωτότυπου τίτλου (παρουσιάστηκε για τη πλατφόρμα PC το 2007 λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές), που στο Steam πωλείται έναντι €19.99.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το παιχνίδι για τη πλατφόρμα iOS δεν διαφέρει παρά ελάχιστα από την έκδοση για PC. Φυσικά διαθέτει touch controls ωστόσο παρέχεται υποστήριξη και σε ασύρματα χειριστήρια.

 

Η εταιρεία πάντως, και πιο συγκεκριμένα το κινέζικο στούντιο της 2K Games, έπρεπε να κάνει ορισμένες αλλαγές στο παιχνίδι, που αφορούν στη ποιότητα απεικόνισης -ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα απόδοσης με το hardware των συσκευών της Apple- και στο μέγεθος, αφού έπρεπε να τηρηθεί το όριο των 2GB που έχει θέσει η Apple.

 

Link.png Site: Mashable