Η Activision Publishing Inc., θυγατρική της Activision Blizzard Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι το Call of Duty: Black Ops II κατάφερε να ξεπεράσει το $1 δισ. σε πωλήσεις.

Αποδεικνύοντας την ισχυρή επίδραση που έχει το διαδραστικό παιχνίδι στο κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο, σημείωσε το συγκεκριμένο αριθμό πωλήσεων σε μόλις 15 ημέρες έπειτα από την διάθεσή του, στις 13 Νοεμβρίου 2012. Υπενθυμίζεται ότι το Call of Duty: Modern Warfare 3 είχε αγγίξει το $1 δισ. σε πωλήσεις σε μόλις 16 ημέρες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Activision Blizzard, Bobby Kotick δήλωσε, «από την διάθεση του παιχνιδιού, τα έσοδα που εισήλθαν στα ταμεία της εταιρείας μας είναι υψηλότερα και από αυτά τα ποσά που έφεραν οι ταινίες ''Harry Potter'' και ''Star Wars'' στα ταμεία των εταιρειών παραγωγής τους, που αποτελούν τις δυο πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών». Στοιχεία μάλιστα αναφέρουν ότι οι χρήστες έχουν παίξει συνολικά 150 εκ. ώρες μέσω του Xbox LIVE της Microsoft αλλά και του PlayStation Network της Sony.

 

Το Call of Duty: Black Ops II είναι διαθέσιμο σε διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης για αγορά και διατίθεται για τις κονσόλες του Xbox 360, PlayStation 3 αλλά και του Wii U.

 

Link.png Site: Techpowerup