Όσοι προπαρήγγειλαν το παιχνίδι σε Xbox και PC θα έχουν πρόσβαση μία εβδομάδα αργότερα.

Avengers! Assemble! Η ώρα να συγκεντρωθούν ξανά οι σούπερ ήρωες της Marvel είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Crystal Dynamics αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις beta εκδόσεις του Marvel’s Avengers, αν και αυτές δεν θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμες σε όλες τις κονσόλες.

Οι χρήστες που προπαρήγγειλαν το Avengers για PlayStation 4 θα αποκτήσουν πρόσβαση στην beta στις 7 Αυγούστου. Μία εβδομάδα αργότερα, η beta θα γίνει διαθέσιμη και σε αυτούς που προπαρήγγειλαν το παιχνίδι για Xbox One και PC ενώ την ίδια εβδομάδα θα υπάρξει και ανοιχτή beta στο PS4. Στις 21 Αυγούστου, η ανοιχτή beta θα είναι διαθέσιμες για όλες τις πλατφόρμες.

Ο creative director του Avengers Shaun Escayg, αποκάλυψε στο IGN ότι η beta έκδοση θα προσφέρει μία χορταστική ματιά γύρω από όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Η beta έκδοση θα περιλαμβάνει campaign, συνεργατικό co-op αλλά και το σύστημα προόδου (progression system). Θα περιλαμβάνει επίσης και τη λειτουργία Drop Zone, έναν τύπο αποστολής όπου η Crystal Dynamics δεν έχει αναφέρει πολλά. Η εταιρία θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τις ζώνες πτώσης στις 29 Ιουλίου ενώ θα αναφέρει και όλα όσα θα περιλαμβάνει η beta.

Η beta έκδοση έρχεται ουσιαστικά μόλις λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 4 Σεπτεμβρίου. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι όσοι δεν έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι να αλλάξουν γνώμη ή να περιμένουν τελικά αφού παρακολουθήσουν τα σχετικά gameplay βίντεο από διάφορους streamers. Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό το γεγονός πως όσοι αγοράσουν το παιχνίδι σε PS4 ή Xbox One, θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς, PlayStation 5 και Xbox Series X.