Η Bethesda Softworks, σε συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της Ε3 (Electronic Entertainment Expo), ανακοίνωσε τα σχέδια της όσον αφορά την υποστήριξη/μεταφορά δημοφιλών τίτλων στο οικοσύστημα του VR, μέσω της πλατφόρμας HTC Vive.

Δια στόματος Pete Hines (Vice President, PR & Marketing, Bethesda Softworks) ανακοινώθηκε ότι η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζεται να εισέλθει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιώντας το εξαιρετικά πετυχημένο Fallout 4, το οποίο θα κυκλοφορήσει για HTC Vive μέσα στο 2017.

 

Διευκρινίστηκε ότι δεν πρόκειται για μία "απλή μεταφορά" αλλά για μία ειδική VR έκδοση, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους της Bethesda προορίζεται να γίνει ο καλύτερος τίτλος του SteamVR. Μαζί ανακοινώθηκαν και τα νεά DLCs/updates του παιχνιδιού, στα οποία συγκαταλέγεται και η φορητή του έκδοση, Fallout Shelter, η βάση χρηστών της οποίας αποτελείται πλέον από 50.000.000 ενεργά μέλη.

 

Η Bethesda δεσμεύτηκε ότι εργάζεται και σε μία VR έκδοση του νέου Doom, η ημερομηνία διαθεσιμότητας της οποίας δεν έγινε γνωστή. Ο δημοφιλής αυτός τίτλος κατάφερε να πουλήσει περισσότερες από 500.000 κόπιες μέσα σε δύο εβδομάδες και έγινε το δεύτερο πιο καλοπουλημένο βιντεοπαιχνίδι στις ΗΠΑ, τον Μάιο του 2016.

 

Link.png Site: Fudzilla