Την εταιρεία Bluestacks την γνωρίζουμε μέχρι σήμερα από το ομώνυμο πρόγραμμα που επιτρέπει την εκτέλεση Android εφαρμογών στα Windows και στο OS X. Από σήμερα όμως έχουμε ένα ακόμα λόγο να τη γνωρίζουμε αφού εισέρχεται στην αγορά του hardware και των βιντεοκονσολών.

Η τεράστια επιτυχία του Ouya, της κονσόλας παιχνιδιών που στηρίζεται στο Android, δε πέρασε απαρατήρητη και έτσι η Bluestacks ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη δική της κονσόλα η οποία θα ονομάζεται GamePop και θα στηρίζεται στην έκδοση 4.2 Jelly Bean του Android.

 

Χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για την ώρα όπως ο επεξεργαστής, η Bluestacks έχει συγκεκριμένα σχέδια όσον αφορά τον τρόπο διάθεσης της κονσόλας και την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η οποία θα στηρίζεται σε συνδρομητικό μοντέλο. Συγκεκριμένα το GamePop μαζί με ένα controller θα δίνεται δωρεάν σε όσους θελήσουν με μηνιαία συνδρομή $7 η οποία περιλαμβάνει και μερικά παιχνίδια δωρεάν όπως το Fruit Ninja, Glu Mobile, Halfbrick και το OutFit 7.

 

Θέλοντας να φέρει τα videogames από τις μικρές οθόνες των android tablets και smartphones, στις πολύ μεγαλύτερες των τηλεοράσεων, η Bluestacks επιθυμεί να αλλάξει και τον τρόπο με τον οποίο διατίθεντο οι βιντεοκονσόλες μέχρι σήμερα, δηλαδή με αγορά ακριβού hardware και ακριβών παιχνιδιών.

 

To GamePop αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ ήδη διατίθεται για προπαραγγελία από το παρακάτω site ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προπληρώσουν 12μηνη συνδρομή η οποία κυμαίνεται στα $94.

 

 

Link.png Site: http://www.gamepop.tv/[/url]']GamePop