Η υπόθεση του επερχόμενου «κινηματογραφικού» παιχνιδιού του Hideo Kojima για το PlayStation 4 παραμένει μυστήριο, ωστόσο το νέο trailer του Death Stranding που έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση Comic Con την περασμένη εβδομάδα αποκαλύπτει κάποια στοιχεία ακόμα για την ιστορία.

Αν και κυκλοφόρησε-διέρρευσε online, τώρα μπορείτε να δείτε το trailer σε υψηλή ανάλυση από το επίσημο κανάλι του PlayStation στο YouTube. Στο βίντεο, βλέπουμε ένα μέλος της εταιρείας Bridges, τον «Heartman» -τον χαρακτήρα υποδύεται ο οραματιστής Δανός σκηνοθέτης Nicolas Winding Refn- να εξηγεί την σύνδεση του με τον κόσμο.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, η καρδιά του σταματάει κάθε 21 λεπτά, επιτρέποντας του να περνάει 3 λεπτά στον «κόσμο των νεκρών» πριν επανέλθει στην ζωή με κάποιο είδος απινιδωτή για άλλα… 21 λεπτά. Στο παιχνίδι Death Stranding που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάματος όπως οι Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Troy Baker, Guillermo del Toro και Nicolas Winding Refn.

Engadget